A PSG játékosai Haaland gólörömén viccelődtek - videó

fbl Horizontal
This handout photograph taken and released by the UEFA on March 11, 2020, shows Paris Saint-Germain's Brazilian defender Marquinhos (L) vying with Dortmund's Norwegian forward Erling Haaland during the UEFA Champions League round-of-16 second leg football match between Paris Saint-Germain (PSG) and Borussia Dortmund at the Parc des Princes stadium in Paris. - The match is held behind closed doors due to the spread of COVID-19, the new coronavirus. (Photo by - / GETTY/UEFA / AFP) / RESTRICTED TO EDITORIAL USE - MANDATORY CREDIT "AFP PHOTO / GETTY / UEFA" - NO MARKETING NO ADVERTISING CAMPAIGNS - DISTRIBUTED AS A SERVICE TO CLIENTS
Vágólapra másolva!
A Paris Saint-Germain hazai pályán 2-0-ra legyőzte a Borussia Dortmundot, ezzel továbbjutott a labdarúgó Bajnokok Ligája nyolcaddöntőjéből, így nem csoda, hogy nagy volt a boldogság a párizsi csapatnál. A meccset követően a hazai játékosok Erling Haaland, a Borussia Dortmund 19 éves támadójának gólörömét parodizálták.

Haaland az odavágón két gólt szerzett, majd a közösségi oldalán egy fotón azt írta: „Párizs az én városom, nem a tiétek."

A PSG játékosai most erre válaszoltak a fiatal norvég támadónak. A hazaiak ugyanis Haaland kedvenc gólörömével ünnepeltek a lefújást követően.

Neymar különösen rajta volt Haaland kifigurázásán. Még az Instagram-oldalán is üzent: „Párizs a mi városunk, nem a tiéd".

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

P R I S our city, not yours

ene10ta Érre neymarjr (@neymarjr) által megosztott bejegyzés,