Vágólapra másolva!
Eldőlt, hogy nem lesznek nézők a Bajnokok Ligájában a Barcelona-Napoli nyolcaddöntő visszavágóján a koronavírus terjedése miatt.

A Barcelona jövő héten fogadja majd a Napolit a BL nyolcaddöntőjének visszavágóján, de a koronavírus terjedése miatt nem lehetnek majd nézők a lelátókon.

A katalán kormány a meccs elhalasztását javasolta, egészségügyi okok miatt, de a klub és az UEFA hármas megbeszélésén végül a nézők nélküli megoldás mellett döntöttek.

A Barcelona Las Palmas elleni meccse volt legutóbb zárt kapus Forrás: AFP/Jose Jordan

A Barcelona legutóbb 2017-ben játszott zárt kapuk mögött, akkor a katalán függetlenségi népszavazás miatt nem engedtek be nézőket a stadionba.

Már ezen a héten is lesznek zárt kapus BL-meccsek, a Valencia–Atalanta és a szerdai PSG–Dortmund meccset is nézők nélkül játsszák le.

Kedd délutáni hírek szerint a Bayern München is zárt kapuk mögött fogadja majd a Chelsea-t.

Az Európa-ligában a nyolcaddöntős párosítások első meccsei közül most csütörtökön az Internazionale-Getafe és az Olimpiakosz-Wolverhampton Wanderers, míg jövő csütörtökön a Sevilla-AS Roma lesz biztosan zárt kapus.

A legfrissebb hírek szerint nem lehetnek majd nézők csütörtökön a LASK Linz-Manchester United Európa-liga-meccsen sem.

A koronavírus-járvány miatt zárt kapuk mögött játsszák le szerdán a német labdarúgó-bajnokság 21. fordulójából elhalasztott Mönchengladbach-Köln mérkőzést. Az erre vonatkozó döntésről Mönchengladbach önkormányzata számolt be kedden, megerősítve a korábbi médiaértesüléseket. A meccsre eredetileg február 9-én került volna sor, de a Sabine névre keresztelt téli vihar miatt elhalasztották.

A hétvégi 26. forduló szombatra kiírt Borussia Dortmund-Schalke 04 rangadót is zárt kapuk mögött rendezik meg.