Rakétával lőtték saját csapatuk buszát az elégedetlen szurkolók - videó

Russia Soccer Cup Torpedo - Dynamo
5647557 26.09.2018 Torpedo's fans support their team during the Russian Cup soccer match between Torpedo Moscow and Dynamo Moscow, in Moscow, Russia, September 26, 2018. Alexander Vilf / Sputnik
Vágólapra másolva!
Az orosz másodosztályú focibajnokságban szereplő Torpedo Moszkva legvérmesebb szurkolói nagyon nehezen viselik, hogy gödörbe került a csapatuk.

A Himki ellen 5-1-re elveszített kupameccs után szakadt el a cérna a legkisebb moszkvai klub szurkolóinál, akik így fogadták a vereség után hazatérő csapatot:

A videó alatti felsorolásból kiderül, hogy a Himki elleni kudarc már csak a vége volt a négy vesztes mérkőzésből álló útnak, mely során a Torpedo kikapott a Nyizsnij Novgorodtól (0-2), az Armavirtől (1-2) és a Lucstól (0-2) is. A csapat utoljára november 3-án nyert tétmérkőzést (2-1-re verték a Habarovszkot), és a majd' három hónapig tartó téli szünet sem sokat lendített rajtuk.

A másodosztályt újoncként kezdő csapat (a harmadosztályt megnyerve jutottak föl) remekül rajtolt, sorra nyerte a meccseket, első 21 bajnokijából 16-szor szerezte meg a három pontot, az utolsó négy meccsen azonban képtelen volt nyerni (három vereség, egy döntetlen), és már csak egy pont az előnye a még automatikus feljutást érő második helyért vívott versenyben a Himkivel szemben.