Messi hangosan kiabált a csapattársaival a Real elleni vereség után

Real Madrid vs Barcelona - La Liga Barcelona,Real Madrid,Santiago Bernabeu,Spanish league
MADRID, SPAIN - MARCH 1: Lionel Messi of Barcelona reacts during the Spanish League football match between Real Madrid and Barcelona at the Santiago Bernabeu stadium in Madrid on March 1, 2020. Burak Akbulut / Anadolu Agency
Vágólapra másolva!
Lionel Messi a vasárnap esti, 2-0-ra elveszített Real Madrid elleni spanyol bajnoki rangadót követően nem tudta megőrizni a hidegvérét. A világbajnoki ezüstérmes játékos általában nyugodtan viselkedik, történjen bármi, de a lefújást követően ő volt a leghangosabb az öltőzőben.

A Barcelona 32 éves klasszisának amúgy sem megy mostanában a madridiak ellen, azóta nem talált be az ősi riválisnak, mióta Cristiano Ronaldo eligazolt a fővárosiaktól a Juventusba 2018 nyarán.

Spanyol lapértesülések szerint, amelyet a klubnál dolgozók is megerősítettek, Messi leszidta a többieket, és azt mondta: „Így nem játszhattok a Real Madrid ellen!"

A jelenet közben a többi futballista a vezetőedzőre, Setiénre nézett,

akit elég mélyen érintettek az edzői munkáját is leminősítő szavak.

12 forduló van hátra a befejezésig a La Ligában, és mindössze egy pont választja el egymástól a tabellát vezető Real Madridot és a második Barcelonát.