Káromkodva szidta a játékosait a Barcelona másodedzője a Real Madrid ellen

fbl Horizontal
Quique Setién mögött segítője, Eder Sarabia
Vágólapra másolva!
A vasárnapi Real Madrid-Barcelona meccset természetesen rengeteg kamerával közvetítették, nem meglepő, hogy a kispadokat is folyamatosan vették a tévések. A Barcelona másodedzője, Eder Sarabia többször is a saját játékosait szidta.

Spanyolországban nem újdonság, hogy az újságírók olykor szájról olvasó specialistákat is bevetnek. Ebbe a csapdába futott most bele Quique Setién segítője, Eder Sarabia is.

A Real Madrid 2-0-ra nyerte a Barcelona elleni szuperrangadót, a madridi csapat pedig át is vette ezzel a vezetést a bajnokságban.

Quique Setién mögött segítője, Eder Sarabia Forrás: AFP/Lluis Gene

Azt már korábban megfigyelhettük, hogy Setién nyugodtabban veszi tudomásul a pályán történteket, miközben Sarabia néha „felrobban" a kispadon. A spanyol Vamos tévécsatorna ki is elemezte Sarabia viselkedését a Real ellen, Sarabia nem fogta vissza megát.

Sarabia a videóban először azt kifogásolja, hogy egy labdakihozatalnál miért Sergio Busquets kapta a labdát, majd Antoine Griezmann-nal nem volt elégedett.

„A .... életbe, Antoine, lődd már" – kiabálta, majd jött egy „lőj már, a rohadt életbe".

Sarabia csak folytatta, de Setién láthatóan egyre kevésbé volt vevő a meglátásaira, ezért egy másik stábtaggal kezdett beszélgetni.

„Semmi olyat nem csinál, amit csinálnia kéne" – mondta Sarabia, majd hozzátette, a Barca védelmi vonala túl hátul van, ezért Benzema nagyon sok területet kap.

A spanyol sajtó szerint a játékosoknak egyébként egyre kevésbé tetszik a korábbi spanyol válogatott focista, Manu Sarabia fiának viselkedése. Setién és Sarabia egyébként a Las Palmas csapatánál kezdett együtt dolgozni, Setién 2015 és 2017 között edzette a csapatot.