Rekordösszeget fizethet a Manchester United a Dortmund játékosáért

Borussia Dortmund vs. Atlético Madrid Sports soccer CHAMPIONS LEAGUE nwf lnw Torjubel jubel freude Gestik
24 October 2018, North Rhine-Westphalia, Dortmund: Soccer: Champions League, Borussia Dortmund - Atlético Madrid, Group stage, Group A, Matchday 3: Dortmund's Jadon Sancho celebrates his 3-0 goal. Photo: Bernd Thissen/dpa
Vágólapra másolva!
Hihetetlen idényt fut a Borussia Dortmund 19 éves labdarúgója, Jadon Sancho. Az angol válogatott szélső ebben a szezonban a német bajnokságban 22 mérkőzésen 14-szer volt eredményes és 15 gólpasszt is kiosztott a társaknak. A fiatal futballistát több angol klub is megszerezné.

A Manchester United mindenáron szeretné a nyáron a soraiban tudni az ifjú focistát, akit Angliából a Chelsea és a Liverpool is elvinne. A manchesteri klub a legnagyobb esélyes a kérők közül, sajtóértesülések szerint heti 200 000 fontos fizetést ajánlanának a Dortmund fiataljának, míg a német együttes kedvéért hajlandóak lennének klubon belül rekordösszeget fizetni a labdarúgóért.

Eddig Paul Pogba 89 millió fontos átigazolási összege volt a csúcs Manchesterben, most azonban a németeknek 100 millió font körüli összeget kellene átutalni a játékosért.