Cristiano Ronaldónak 1000 meccs után is komoly tervei vannak

fbl Horizontal
Juventus' Portuguese forward Cristiano Ronaldo acknowledges the public at the end of the Italian Cup (Coppa Italia) semi-final first leg football match AC Milan vs Juventus Turin on February 13, 2020 at the San Siro stadium in Milan. (Photo by Isabella BONOTTO / AFP)
Vágólapra másolva!
Cristiano Ronaldo, a Juventus támadója túl van karrierje 1000. profi meccsén is, de a portugál még nem a visszavonuláson töri a fejét.

"Ezer meccs azt jelenti, hogy az elhivatottság, a kemény munka és a tehetség meghozza a gyümölcsét. Remélem, még több száz meccs vár rám" - nyilaktozta Ronaldo a Sky-nak.

Ronaldo a SPAL elleni bajnokin rekordot állított be azzal, hogy zsinórban 11 Serie A-meccsen is gólt szerzett.

Cristiano Ronaldo még érzi magában a tüzet Forrás: AFP/Isabella Bonotto

"Nem könnyű 35 évesen és 1000 meccsel a lábamban, de boldog vagyok, hogy mindezt elértem, remélem, hogy még több vár rám. A legfontosabb az, hogy nyerjünk és vezetjük a tabellát is" - mondta Ronaldo, aki a Sporting, a Manchester United, majd a Real Madrid után szerződött Torinóba.

"Boldog vagyok. Olaszország lejgobb csapatában játszhatok, a legjobb játékosok mellett. Örülök a trófeáknak, amiket nyertünk, remélem idén is folytatjuk ezt a sorozatot. Azért igazoltam ide, hogy gólokat szerezzek és kihozzam magamból a legtöbbet" - mondta Ronaldo.

CR hétvégén nem gyarapíthatja góljainak a számát, a koronavírus miatt elhalasztották a bajnoki cím szempontjából is fontos Inter elleni mérkőzést.