A Real Madrid csapatkapitánya elárulta, mi kell majd a Barcelona ellen

fbl Horizontal
Real Madrid's Spanish defender Sergio Ramos celebrates after scoring his team's second goal during the Spanish league football match between CA Osasuna and Real Madrid CF at El Sadar stadium in Pamplona on February 9, 2020. (Photo by ANDER GILLENEA / AFP)
Vágólapra másolva!
A La Liga 26. fordulójának rangadóján a Real Madrid a Barcelona együttesét fogadja hazai pályán vasárnap. A kulcsfontosságú meccs előtt Sergio Ramos, a madridiak kapitánya mondta el, hogy szerinte mi kell majd a győzelemhez.

A Barcelona két ponttal vezeti a bajnokságot, így a hazaiak egy esetleges sikerrel megelőzhetik legnagyobb riválisukat. A Real Madrid 33 éves védője elismerően nyilatkozott a katalánok hatszoros aranylabdás futballistájáról, Lionel Messiről:

„Rendkívül tisztelem, úgy gondolom, hogy ő az egyik legjobb játékos a történelemben.

Mint egyik professzionális labdarúgó a másiknak a legjobbakat kívánom neki, de csak addig, amíg ez nem hat ránk negatívan vasárnap."

A találkozó kapcsán azt mondta a hazai csapatkapitány:

„Úgy hiszem, hogy nyomás alá kell őket helyeznünk és meg kell próbálnunk elvenni tőlük a labdát, mert az a felállás nekik nem komfortos."

A bajnoki cím megszerzéséről Ramos így nyilatkozott: „Nagyon szoros lesz. A pontkülönbség a két együttes között minimális, és

ennek a mérkőzésnek az eredménye döntő lehet a bajnoki elsőség kapcsán."