A koronavírus miatt halasztották el az Inter vasárnapi mérkőzését

Internazionale  v Borussia Dortmund - UEFA Champions League Soccer UEFA Champions League Inter Milan Borussia Dortmund UEFA CHAMPIONS LEAGUE EUROPE 2017/18 EUROPEAN Cup Internazionale
Antonio Candreva of FC Internazionale celebrates scoring second goal during the UEFA Champions League group stage match between Internazionale and Borussia Dortmund at Stadio San Siro, Milan, Italy on 23 October 2019 (Photo by Giuseppe Maffia/NurPhoto)
Vágólapra másolva!
Giuseppe Conte, Olaszország miniszterelnöke még szombaton este jelentette be, hogy koronavírus veszélye miatt Észak-Olaszországban vasárnap semmilyen sporteseményt nem rendeznek meg. Az olasz első osztályú labdarúgó-bajnokság vezetősége összhangban az utasítással elhalasztott négy vasárnapi mérkőzést. Eddig 79 fertőzött beteget regisztráltak az ország északi részén, ketten pedig már meghaltak a kórban.

A bajnoki címért küzdő Inter a Sampdoria csapatát fogadta volna hazai pályán vasárnap este, az Atalanta a Sassuolo együttesét, a Verona a Cagliarit, a Torino pedig a Parmát a Serie A 25. fordulójában. A mérkőzések pótlásának időpontjáról a szövetség a későbbiekben dönt.