A kapu helyett a büfében kötött ki az egykori Barca-csodagyerek lövése - videó

Italy U21 v Croatia U21 - UEFA Friendly  SPORT socccer soccer match TEAM FOOTBALL freindly SOCCER PLAYER UEFA u21 under21 Benito Stirpe Stadium Frosinone Italy Croatia one person full lenght
Alen Halilovic of Croatia during the UEFA friendly foootball match Italy U21 v Croatia U21 at the Benito Stirpe Stadium in Frosinone, Italy on March 25, 2019 (Photo by Matteo Ciambelli/NurPhoto)
Vágólapra másolva!
Az egykor a Barcelona által leigazolt horvát csodagyerek, Alen Halilovic most éppen a holland bajnokság középcsapatában, az FC Heerenveenben ijesztgeti a büféseket.

Halilovic az ADO Den Haag elleni mérkőzésen egygólos vendég vezetésnél találta el borzasztóan a labdát, ami a kaput messze elkerülve az alapvonali lelátó alatt felállított büfében kötött ki.

A még mindig csak 23 éves támadó 2014-ben 2,2 millió euróért szerződött a Dinamo Zagrebtől az FC Barcelonához, de az öt évre szóló szerződését – mondjuk így – nem használta ki: egyetlen meccsen összesen 29 percet játszott a katalánok első csapatában, 2015-ben egy Elche elleni kupameccsen.

Előbb kölcsönadták a Gijónnak, majd 2016-ban megvette a Hamburger SV, de egyetlen németországi szezonjában is csak hét mérkőzésen léphetett pályára, és egy gólt szerzett. A HSV-ból a Las Palmashoz került kölcsönbe, majd az AC Milan vette meg, ahol három Európa-liga-mérkőzés jutott neki, mielőtt előbb a belga Standard Liége-nek, majd a mostani szezonban a Heerenveennek adták kölcsön.