Egy labdaszedő miatt állt a Manchester City bajnoki mérkőzése - kép

fbl Horizontal
Manchester City's Spanish midfielder Rodri (C) celebrates after scoring the opening goal of the English Premier League football match between Manchester City and West Ham United at the Etihad Stadium in Manchester, north west England, on February 19, 2020. (Photo by Anthony Devlin / AFP) / RESTRICTED TO EDITORIAL USE. No use with unauthorized audio, video, data, fixture lists, club/league logos or 'live' services. Online in-match use limited to 120 images. An additional 40 images may be used in extra time. No video emulation. Social media in-match use limited to 120 images. An additional 40 images may be used in extra time. No use in betting publications, games or single club/league/player publications. /
Vágólapra másolva!
Szerda este lépett pályára a Manchester City a West Ham ellen hazai pályán a Premier League (PL) február 9-én, időjárási körülmények miatt elhalasztott mérkőzésének pótlásaként. A találkozót Pep Guardiola csapata 2-0-ra nyerte, mégsem emiatt marad emlékezetes a meccs.

A City 1-0-s vezetésénél, az 54. perc végén a hazai együttes támadója, Sergio Aguero eresztett meg egy lövést, amely végül a szögletzászló irányában készült elhagyni a játékteret. Erre azonban nem került sor, mert egy túl lelkes labdaszedő fiú még azelőtt visszalőtte a labdát a West Ham kapusának, hogy az kiment volna a vonalon túlra.

A lelkes segítő még a vonal előtt passzolta vissza a labdát Forrás: dailymail.co.uk

A nem mindennapi jelenet után a bíró megállította a mérkőzést, majd miután elmagyarázta a futballistáknak, hogy mi történt, labdaejtéssel folytatódott a találkozó. A kisfiút megviselték a történtek, a City egyik stábtagja próbálta megvigasztalni a hibája után a lelkes segítőt.

A City egyik stábtagja próbált lelket önteni a kisfiúba Forrás: dailymail.co.uk