Óriási harc lesz nyáron a Borussia Dortmund támadójáért

Borussia Dortmund vs. Atlético Madrid Sports soccer CHAMPIONS LEAGUE nwf lnw Torjubel jubel freude Gestik
24 October 2018, North Rhine-Westphalia, Dortmund: Soccer: Champions League, Borussia Dortmund - Atlético Madrid, Group stage, Group A, Matchday 3: Dortmund's Jadon Sancho celebrates his 3-0 goal. Photo: Bernd Thissen/dpa
Vágólapra másolva!
Németországban már biztosra veszik, hogy a Borussia Dortmund nem fogja tudni megtartani az angol válogatott támadót, Jadon Sanchót. A hírek szerint a Manchester United vagy a Chelsea lehet a befutó, de a Manchester Cityé lehet a végső szó.

Sancho márciusban lesz 20 éves, és azóta, hogy 2017-ben a Manchester Citytől a Dortmundhoz igazolt, angol felnőtt-válogatott lett. Amikor a City elengedte, olyan szerződést kötött a Dortmunddal, hogy opciós joga van, azaz tudni fog minden beérkező ajánlatról és végső esetben tarthatja más klubok ajánlatait, de a hírek szerint nem áll majd a játékos távozásának útjába.

Jadon Sancho az egyik legnagyobb tehetségnek számít Forrás: dpa Picture-Alliance/AFP/Bernd Thissen

Jadon Sancho 17 évesen hagyta ott a Cityt, hogy több játéklehetőséghez jusson, és végül neki lett igaza. 72 meccsen eddig 28 gólt szerzett, angol válogatott is lett, ebben az idényben pedig 19 bajnokin 12 gólnál és 13 gólpassznál tart.

A Borussia Dortmund minimum 100 millió fontot szeretne a fiatal játékosért.