Tizenegyesből és ötméteres szabadrúgásból sem sikerült gólt szerezni a hosszabbításban

Holstein Kiel - FC St. Pauli Sports soccer 2 Bundesliga Hamburg
10 February 2020, Schleswig-Holstein, Kiel: Football: 2nd Bundesliga, 21st matchday, Holstein Kiel - FC St. Pauli in the Holstein Stadium. St. Paulis Henk Veerman (r) and goalkeeper coach Mathias Hain (2nd from right) are on the pitch after the game. Photo: Christian Charisius/dpa - IMPORTANT NOTE: In accordance with the regulations of the DFL Deutsche Fußball Liga and the DFB Deutscher Fußball-Bund, it is prohibited to exploit or have exploited in the stadium and/or from the game taken photographs in the form of sequence images and/or video-like photo series.
Vágólapra másolva!
Hétfő este a Kiel csapata 2-1-re nyert a St. Pauli ellen a német másodosztályban, de nem sokon múlt, hogy ne szerezzen három pontot a Kiel.

A hazai csapat 2-1-re vezetett, amikor a videobíró egy kezezés miatt büntetőt ítélt a St. Paulinak. Ekkor már a 95. percben járt a mérkőzés.

A labda mögé Henk Veerman állt, de Ioannis Gelios védte a lövést. A kipattanó után egy védő kezelte le a labdát, amit a kapus megfogott, ezt pedig szándékos hazaadásnak minősítette a játékvezető.

Szabadrúgás következett az öt és feles vonaláról, de abból sem sikerült gólt szerezni, majd jöhetett még két szöglet, de azt is túlélte a Kiel csapata, amely így feljött a hatodik helyre, míg a St. Paulinak kiesési gondjai is lehetnek.

A nem mindennapi végjáték: