Vágólapra másolva!
Székesfehérváron folytatja pályafutását Nikolics Nemanja - a támadó négy és fél év után tért vissza Fehérvárra.

Nikolics Nemanja 2010-ben igazolt Kaposvárról a Vidibe, és öt és fél éven keresztül játszott Fehérváron, két bajnoki aranyat, két Szuperkupát és egy Ligakupát nyert a Vidivel, háromszor pedig a gólkirályi címet is elhódította. 87 bajnoki gól után Lengyelországba, a Legia Varsó együtteséhez szerződött, ahol bajnokságot (kétszer) és kupát nyert, valamint első évében gólkirály lett.

Nikolics Nemanja újra Fehérváron focizik majd Forrás: molfehervarfc.hu

2016 végén a Chicago Fire csapatához írt alá, rögtön első szezonjában első helyen végzett a gólkirályi versenyben. 2017-ben az év magyar labdarúgójának választották, a magyar válogatottban 27 mérkőzésen 5-ször volt eredményes, részt vett a 2016-os Európa-bajnokságon is.

"Végre hazajöttem! Hatalmas öröm számomra, hogy újra Fehérváron futballozhatok, és lehetőségem lesz befejezni azt, amit 2015 nyarán félbehagytam.

Nagyon motivált vagyok, ég bennem a bizonyítási vágy, a csapatot újabb nagy sikerekhez akarom segíteni. Bármerre jártam, a szurkolókkal mindig szoros kapcsolatot ápoltam, de a Vidi-szurkolókkal egészen speciális a viszonyom. Egy őszinte szerelem, ami az én részemről soha nem fog elmúlni, remélem, az ő részükről sem! Megérdemlik ők és a város is, hogy sikeres csapatuk legyen. Minden feltétel adott most ehhez, a mi feladatunk, hogy dolgozzunk, és megvalósítsuk az álmokat" - nyilatkozta Nikolics Nemanja a klub hivatalos oldalának.

Nikolics Nemanja 71-es számmal játszik majd második vidis időszakában.