Vágólapra másolva!
Szurkolók támadtak a Manchester United ügyvezető alelnökének házára. Ed Woodward felelős a klub igazolásaiért, a „szurkolók" minden bizonnyal az eddigi elmaradt igazolások miatt vetemedtek ilyesmire. Többen tüntettek már a tulajdonosok, a Glazer család és Woodward ellen a klub gyenge szereplése miatt.

„Az, hogy a szurkolók elmondják a véleményüket, az egy dolog, a bűncselekmény, más életének veszélyeztetése viszont valami egészen más, erre nincs mentség" – írja a klub közleménye. A klub a rendőrséggel együttműködve dolgozik, akinek pedig ha bebizonyosodik a bűnössége, soha többet nem mehet majd United-meccsre.

Ed Woodward háza éppen üres volt Forrás: AFP/Oli Scarff

Egy videó kering a közösségi oldalakon, amin az látható, hogy Ed Woodward házánál vannak a szurkolók, és füstgránátokat dobálnak a házra. Az incidens idején egyébként senki sem volt otthon a házban.

A rendőrség szerint nagyjából 20 ember garázdálkodhatott az ügyvezető házánál.

A Manchester United eközben igen közel került a portugál Bruno Fernandes megszerzéséhez. A Sporting játékosa napokon belül aláírhat. A United szerda este városi rangadón lép pályára a Manchester City ellen a Ligakupa elődöntőjének visszavágóján. A City 3-1-re nyerte az első meccset.