Vágólapra másolva!
Az Internazionale csapata hivatalos oldalán jelentette be, hogy Milánóban folytatja pályafutását a dán Christian Eriksen, aki a Tottenham csapatától érkezik.

Eriksen szerződése nyáron járt volna le Londonban, így ingyen eligazolhatott volna, most még pénzt tudott belőle "csinálni" a Spurs, de azt nem tudni, mennyit fizetett érte az Inter.

A milánóiaknál 2024 nyaráig írt alá Eriksen, aki 2013-ban igazolt az Ajax csapatától a Tottenhamhez. Londonban 305 meccsen 69 gólt szerzett.

Eriksen a dán válogatott alapembere, ott eddig 95 meccsen 31 gólt szerzett.

A középpályás távozása után nem tétlenkednek Londonban. A Tottenham a hivatalos honlapján jelentette be, hogy végleg megszerezte az argentin Giovani Lo Celsót, aki nyáron egyéves kölcsönbe, vételi opcióval érkezett. A transzfer részleteit nem hozták nyilvánosságra, de nyáron még arról szóltak a hírek, hogy a Spurs 60 millió eurós vásárlási opciót kötött az argentin középpályásra.

Az argentin játékos mellett holland támadó is érkezik. A SkySports értesülése szerint a Tottenham mindenben megegyezett a PSV Eindhovennel Steven Bergwijn átigazolásáról. A kilencszeres válogatott szélső az idei szezonban 29 meccsen 6 gólt lőtt és 13 gólpasszt adott.

A 22 éves játékos már napok óta Londonban tartózkodik, vasárnap kihagyta csapata Twente elleni bajnoki mérkőzését.