Gulácsiék csapattársa lesz a Dinamo Zágráb tehetsége

Bajnokok Ligája, csoportkör, 6. forduló, szerda
Manchester City's Algerian midfielder Riyad Mahrez (L) is tackled by Dinamo Zagreb's Spanish forward Daniel Olmo during the UEFA Champions League Group C football match between GNK Dinamo Zagreb and Manchester City FC at the Maksimir Stadium in Zagreb on December 11, 2019. (Photo by Denis LOVROVIC / AFP)
Vágólapra másolva!
Spanyol sajtóhírek szerint hamarosan aláír a Bundesligát vezető Lipcse csapatához a Dinamo Zágráb spanyol játékosa, Dani Olmo.

A mindössze 21 éves tehetség, Dani Olmo a Barcelonában nevelkedett, 16 évesen lett a Dinamo Zágráb játékosa. A Dinamóban szépen lassan meghatározó ember lett, a Ferencváros elleni, nyári Bajnokok Ligája selejtezőben is remekül játszott.

Dani Olmo (jobbra) a Manchester City ellen is szerepelhetett a Bajnokok Ligájában Forrás: AFP/Denis Lovrovic

2019-ben a spanyol válogatottal U21-es Európa-bajnok lett, sejthető volt, hogy nem marad örökké Zágrábban.

A hírek szerint a német bajnoki listavezető Lipcse 30 millió eurót fizet érte, de a játékos teljesítménye alapján a 45-öt is elérheti.

Dani Olmo iránt érdeklődött a Barcelona és az Atlético is, de a spanyol végül a Bundesliga mellett döntött. A Lipcse vezeti a német bajnokságot, a Bajnokok Ligájában a Tottenham ellen készülhet a nyolcaddöntőben.