Vágólapra másolva!
Az olasz labdarúgó-bajnokság második helyén álló Internazionale a hivatalos honlapján tudatta, hogy vásárlási opcióval fél évre kölcsönvette a Chelsea nigériai válogatott szélsőjét, Victor Mosest.

A 29 éves szélső alapember volt a Chelsea-ben, amikor Antonio Conte volt az edző, de Maurizio Sarri érkezésével kiszorult a csapatból, így tavaly januárban kölcsönadták a török Fenerbahcének. Az isztambuli csapatban 23 mérkőzésen lépett pályára, öt gólt lőtt és két gólpasszt adott.

"Nagy megtiszteltetés, hogy az Inter játékosa lehetek.

Szeretnék köszönetet mondani mindenkinek a remek fogadtatásért, alig várom, hogy pályára léphessek a csapatban - mondta a nigériai játékos, aki 2017-ban bajnoki címet nyert az Antonio Conte vezette Chelsea-vel.

Victor Moses szárnyvédő volt Antonio Conte 3-5-2-es rendszerében Forrás: Inter/Twitter

Nagyon örülök, hogy újra együtt dolgozhatunk. Beszéltem vele, és felvázolta a klub projektjét, amiben örülök, hogy részt vehetek.

- tette hozzá a nigériai szélső, aki azt üzentet a szurkolóknak, hogy némi időre szüksége lesz ahhoz, hogy visszanyerje a csúcsformáját, de mindent megtesz azért, hogy a szezon végén az Inter elérje a célját.

A 38-szoros válogatott Victor Moses az Internazionale történetének nyolcadik nigériai játékosa.

Victor Moses vasárnap délután a Cagliari elleni hazai bajnoki mérkőzésen mutatkozhat be az Inter csapatában.