Gulácsi csapattársával pótolná sztárcsatárát a Barcelona

Horizontal panoramic
Leipzig's German forward Timo Werner (R) and Union Berlin's Norwegian defender Julian Ryerson (C) vie for the ball during the German first division Bundesliga football match RB Leipzig v FC Union Berlin in Leipzig, on January 18, 2020. (Photo by Ronny Hartmann / AFP) / DFL REGULATIONS PROHIBIT ANY USE OF PHOTOGRAPHS AS IMAGE SEQUENCES AND/OR QUASI-VIDEO
Vágólapra másolva!
A Barcelona labdarúgócsapata szeretné szerződtetni Timo Wernert a Leipzigtől, hogy vele pótolja Luis Suárezt.

Az uruguayi csatár térdműtétje után legalább négy hónapig nem léphet pályára. A Sport című lap szerint a katalánok eredetileg nem terveztek új igazolást a téli szünetben, de Suárez kiesésével változott a helyzet.

Werner - Gulácsi Péter és Willi Orbán csapattársa - augusztusban hosszabbította meg szerződését 2023-ig a lipcsei csapatnál, amely az élen áll a Bundesligában és nyolcaddöntős a Bajnokok Ligájában. Köszönhetően a 23 éves csatárnak is, aki 20 gólt lőtt 18 bajnokin, így holtversenyben vezeti a góllövőlistát a lengyel Robert Lewandowskival (Bayern München).

A Barcelona sajtóhírek szerint maximum 30 millió eurót áldozna Suárez pótlására, illetve kölcsönszerződésben gondolkodik. Werner mellett nincs más kiszemeltje a katalánoknak, akiknek a helyzetét nehezíti, hogy hosszabb ideje arról szólnak a hírek, hogy a Liverpool is élénken érdeklődik a német csatár iránt.