Vágólapra másolva!
Ole Gunnar Solskjaer, a Manchester United liverpooli veresége után további rossz hírekkel szolgált a csapat szurkolóinak. A United legjobb gólszerzője, Marcus Rashford hónapokig nem állhat a csapat rendelkezésére.

Marcus Rashford a Wolverhampton elleni FA-kupa meccsen állt be csereként, de alig negyedóra után le is kellett hozni, miután a hátára kapott egy rúgást.

A Manchester United' 2-0-ra kikapott Liverpoolban vasárnap este, Solskjaer később elmondta, Rashford hátában két helyen is repedt csont, így két-három hónapig nem számíthat a támadóra.

Marcus Rashfordra hosszú kihagyás vár Forrás: AFP/Paul Ellis

Solskjaer hozzátette, ha ez nem lenne elég, a csatárnak a bokája sem egészséges, de a hátsérülése súlyosabb, a felépüléshez minimum hat hét kell utána pedig jöhet a rehabilitáció.

A történtek után könnyen lehet, hogy a Manchester United kénytelen lesz csatárt igazolni januárban. Egyelőre a középpályára sem sikerült igazolni senkit, a Sporting tovább alkudozik Bruno Fernandes ügyében, csatárposzton pedig Edinson Cavanival lehetne próbálkozni, akinek nyáron lejár a szerződése a PSG-vel.