Vágólapra másolva!
Az NB I bajnoki címvédője, a Ferencváros szerdán jelentette be Priskin Tamás távozását, mostanra az is kiderült, Győrben folytatja pályafutását a 63-szoros válogatott támadó.
Priskin Tamás visszatért Győrbe Forrás: www.eto.hu

Csütörtök reggel a Győri ETO bemutatta új szerzeményét, a Ferencvárostól igazolt Priskin Tamást. Priskin két és fél éves szerződést kötött az NB II-ben ötödik helyen álló csapattal.

Priskin nem ismeretlen terepre került, 13 évesen már egyszer leigazolta a Győr, ahol 16 évesen mutatkozhatott be a felnőtt csapatban. 19 évesen Angliába igazolt, de szerepelt Oroszországban, Izraelben és Szlovákiában is.

„Nagyon örülök, hogy eljött ez a pillanat. Sokszor emlegetem már, hogy szeretnék az ETO-ba visszatérni, és most ennek is eljött az ideje. Mindig is otthon éreztem magam az ETO-nál, szüleim is itt dolgoznak, győri nevelés vagyok. Korábban is, ha tehettem és itthon voltam, itt voltam a klubban, tényleg nagy örömmel jövök vissza. A legnagyobb motiváció számomra nyilván az, hogy a csapat visszakerüljön az NB I-be, ott tudjak játszani, ahol játszottam legutóbb is, ez a legfontosabb, ez lesz az első számú cél" - mondta a klub hivatalos oldalának Priskin.