Vágólapra másolva!
Feczesin Róbert az Újpest csapatával utazott Ciprusra edzőtáborba január 9-én, de ellentétben a többiekkel, idő előtt hazajött, hogy klubot váltson. A 33 éves válogatott játékost a másodosztályban szereplő Vasas igazolta le.

A hazai átigazolási piac eddigi legnagyobb meglepetését Feczesin Róbert, az újpestiek gólerős támadója szállította. A lila-fehéreknél a bajnokságban nyolc találatig jutó és jelenleg az NB I-es góllövőlistát vezető futballista általános meglepetésre a másodosztályú Vasashoz írt alá.

Feczesin Róbert visszatért Angyalföldre Forrás: vasasfc.hu

A hírek szerint a 33 éves csatár nem tudott megegyezni a negyedik kerületi együttes vezetőségével a folytatást illetően, a Vasas pedig kihasználta a lehetőséget és lecsapott a rutinos labdarúgóra. Az angyalföldiek az NB II-ben jelenleg a nyolcadikak, 11 ponttal lemaradva a feljutást érő második helyen álló Budafoktól.

Nagyon motivált vagyok a jövőre nézve és mindent meg fogok tenni a Vasasért. Szeretnék mindenben segítséget adni a fiataloknak és átadni a tapasztalataimat. Nagyon nehéz fél év elé nézünk, de mindent meg fogunk tenni annak érdekében, hogy a klub visszakerüljön oda, ahova való - mondta az angyalföldi klub honlapjának Feczesin Róbert.

A 33 éves támadó utánpótlás-korosztályban már szerepelt a Vasasban, majd Újpesten kezdte meg profi pályafutását. Ezt követően a DVSC és a Videoton színeiben szerepelt, valamint futballozott Olaszországban, légióskodott Dél-Koreában és Törökországban is. Összesen 169 magyar élvonalbeli, 191 nemzetközi és 12 válogatott mérkőzésen lépett pályára.