Két játékos is súlyosan megsérült a Roma-Juventus rangadón vasárnap – videó

fbl Horizontal
AS Roma Italian midfielder Nicolo Zaniolo (C) gets squashed between Porto's Brazilian defender Alex Telles (L) and Porto's Portuguese midfielder Danilo Pereira during the UEFA Champions League round of 16, first leg football match AS Roma vs FC Porto on February 12, 2019 at the Olympic stadium in Rome. (Photo by Alberto PIZZOLI / AFP)
Vágólapra másolva!
Nicolo Zaniolo (Roma) és Merih Demiral (Juventus) vasárnap este, a két csapat rangadóján (1-2) sérültek meg, mint kiderült, mindkettőjüket műteni kell. 

A 20 éves középpályást a 34. percben vitték le hordágyon a pályáról, miközben a könnyeivel küszködött. A fiatal labdarúgó az olasz válogatott nagy reménysége, térdszalag-szakadása miatt kérdésessé vált a nyári Európa-bajnokságon való részvétele. A klub orvosai azonnali műtétet javasoltak, amelyre január 13-án, hétfőn kerül sor. Zaniolo tavaly márciusban mutatkozott be a Squadra Azzurrában, s eddig öt mérkőzésen két gól a mérlege.
Zaniolo sérülése:

A Juventus első gólját szerző Merih Demiralt a 19. percben kellett lecserélni sérülés miatt. A 21 éves török válogatottat hétfőn vizsgálták meg és kiderült, hogy a bal térdében gondok vannak a szalagokkal, a következő napokban meg is kell operálni.