Vágólapra másolva!
A honvedfc.hu beszámolója szerint mindkét együttesnek megvoltak a lehetőségei, a győzelemről egy, a hajrában befújt tizenegyes döntött a törökök javára.

Pénteken érkezett meg az NB I-es tavaszi szezonra készülő Budapest Honvéd a törökországi edzőtáborba, ahol a harmadik napon már egy felkészülési meccs várt az együttesre. Giuseppe Sannino mester alaposan kihasználta a mérkőzést a futballistái tesztelésére, gyakorlatilag két csapatnyi játékos kapott lehetőséget az olasz vezetőedzőtől a 90 perc alatt.

Tujvel (Berla, a szünetben, Megyeri, 77.) – King (Uzoma, a szünetben), Batik (Kálnoki-Kis, a szünetben), Kamber, Niba (Lovric, a szünetben), Kukoc (Szendrei, 59.) – Banó-Szabó (Buna, 65.), Kesztyűs (Török, 82.), Aliji (Irimiás, 77.) – Lanzafame (László, 72.), Moutari (Cipf, 59.)

A találkozó egyetlen találatát a török együttesből Kayode szerezte a 88. percben egy büntetőből, miután egy jobb oldalról elvégezett szabadrúgást követően Toscához került a labda és László érkezett nagy lendülettel – a játékvezető szerint szabálytalanul.
Felkészülési mérkőzés, eredmény:
Budapest Honvéd – Gaziantep: 0-1 (Kayode 88')

Vasárnap a DVTK is edzőmérkőzésen lépett pályára, méghozzá Cipruson. A miskolci csapat Ivanovski második félidőben szerzett két góljával 2-0-ra verte a helyi másodosztályban szereplő Onisillos Sotira együttesét.