Vágólapra másolva!
Olasz sajtóértesülések szerint az AS Roma szeretné meghosszabbítani Lorenzo Pellegrini szerződését. Ennek érdekében a fővárosi klub vezetősége kész felajánlani Francesco Totti legendás 10-es mezét és a csapatkapitányi karszalagot az olasz válogatott focistának.

A 12-szeres olasz válogatott középpályás az idei szezonban 11 bajnoki mérkőzésen már hét gólpasszt adott, így nem csoda, hogy felkeltette a nagy csapatok érdeklődését.

Lorenzo Pellegrini léphet Frencesco Totti örökébe? Forrás: NurPhoto/Matteo Ciambelli/NurPhoto/Matteo Ciambelli

Pellegrini Rómában nevelkedett, 2015-ban azonban a Sassuolóhoz került. Két szezont követően az AS Roma 10 millió euróért visszavásárolta, azóta pedig alapember lett és az olasz válogatottba is bekerült. A 23 éves játékos szerződése 2022-ig érvényes, így a hosszabbítása egyáltalán nem lenne sürgős, de a szerződésében szereplő 30 milliós kivásárlási árat a top klubok farzsebből kirázhatják bármelyik pillanatban.

Az olasz Corriere dello Sport információja szerint Gianluca Petrachi sportigazgató azon dolgozik, hogy Pellegrint 2024-ig a csapathoz kösse, a szerződéséből pedig kivennék a kivásárlási záradékot.

Az olasz lap szerint az AS Roma hajlandó lenne Pellegrininek adni Francesco Totti 10-es mezét és a csapatkapitányi karszalagot is, ha meghosszabbítja szerződését.