Az Origo olvasói szerint csak két kiszámíthatatlan párharc van a BL-ben

Horizontal
Szinte megtippelhetetlen Real Madrid-Manchester City párharc
Vágólapra másolva!
A Bajnokok Ligája nyolcaddöntőiben az öt topbajnokság csapatai kaptak csak helyet, ennek ellenére az Origo olvasói szerint csak két párharc esetében "megtippelhetetlen" a továbbjutó kiléte. Vasárnap kértük az olvasókat, hogy szavazzanak a nyolcaddöntők továbbjutóiról, és nem egy érdekes eredmény született.

A Real Madrid-Manchester City ígérkezik a legkeményebb párosításnak, ez a szavazás alapján is jól látszik. 2400 szavazat után az állás nem lehetne sokkal szorosabb, 51-49-re vezet a Manchester City továbbjutása.

Szinte megtippelhetetlen Real Madrid-Manchester City párharc Forrás: AFP/Paul Ellis

A címvédő Liverpool esetében az olvasók jóval biztosabbak, az Atlético Madridnak mindössze 25 százalék esélyt adnak az angolok ellen. A Barcelona-Napoli párharc is egyértelműnek tűnik, az olvasók 84 százaléka szerint a katalánok mennek majd tovább.

A Juventus-Lyon párharc még simábbnak tűnik, 94 százaléknyian tippelnek az olaszokra, de a PSG ellen sem tartják sokan esélyesnek a Borussia Dortmundot, itt 73-27 az arány a franciáknak.

Meglepően kevesen tippeltek a Chelsea továbbjutására a Bayern ellen (32, illetve 68 százalék) és az Atalanta sem éppen esélyes a Valencia ellen az Origo olvasói szerint (29, ill. 71).

Gulácsi Péter és Willi Orban csapata a Lipcse és a Tottenham párharca lehet még nagyon kiegyenlített az olvasók szerint, 54 százalék a Spurs, 46 a Lipcse továbbjutására tippel.