Nem keresi tovább új vezetőedzőjét a Bayern München

Soccer Champions League / FC Bayern Munich-Olympiacos FC 2-0. season2019 sport sports 19 MATCH international jersey GAME database sp PROFESSIONAL CHAMPION football football 20 club club team UEFA Germany 2020 FCB European competition Germany Europe profes
Hans Dieter Flick győztes meccsen vezette a legjobb 16 közé a Bayern Münchent
Vágólapra másolva!
A Bayern München szombati, Wolfsburg elleni győzelme után a klub ügyvezetője, Karl-Heinz Rummenigge, a sportigazgató, Hasan Salihamidzic és Hansi Flick megegyeztek abban, hogy utóbbi folytatja a munkát és legalább a szezon végéig marad a müncheniek vezetőedzője.

Hansi Flick eredetileg csak addig lett volna a csapat vezetőedzője, ameddig megtalálják a kirúgott Niko Kovac végleges utódját.

Kovacnak a Frankfurt elleni 5-1-es vereség után kellett mennie november elején. Azóta Flick vezetésével 10 meccséből nyolcat nyert a Bayern, csak kétszer kapott ki.

Karl-Heinz Rummenigge elmondta, elégedettek Flick munkájával. A csapat fejlődik a mutatott játék és az eredmények alapján is. A BL-ben rekordot döntött a csapat azzal, hogy hat győzelemmel lépett tovább a csoportból, és a bajnoki cím is elérhető közelben van.

Hasan Salihamidzic hozzátette, Flick megérdemli a bizalmat, és reméli, sikeres lesz a csapattal.

"Boldog vagyok, hogy folytathatom a munkát. Nagyon élvezem a közös munkát a stábbal és a játékosokkal. A pihenő után folytatjuk a munkát, az eredmények biztatóak a bajnokságban, a kupában és a BL-ben is" - mondta Flick.