Vágólapra másolva!
Aláírt a magyar élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (OTP Bank Liga) szereplő Zalaegerszeghez a nigériai Ubochioma Meshack, aki januártól már bajnokikon is pályára léphet.

Támadó középpályással erősített az NB I újonca: aláírt a nigériai, már hosszabb ideje az együttessel készülő Ubochioma Meshack Izuchukwu. Meshack eddig az edzéseken és a felkészülési mérkőzéseken bizonyította, hogy erősítést jelent a ZTE FC számára, januártól azonban tétmérkőzéseken is pályára léphet a 18. születésnapját novemberben ünnepelt középpályás – számolt be a ztefc.hu.

Az nso.hu információja szerint a ZTE egy tornán figyelt fel Ubochioma Meshackra, aki korábban, még

16 évesen a francia PSG-nél is járt, de a párizsiak akkor éppen a fent említett FIFA-szabály miatt nem tudták szerződtetni.

Ubochioma Meshack a ZTE első téli igazolása Forrás: ztefc.hu

„Nagy megtiszteltetés, hogy egy ilyen szurkolótáborral és ilyen múlttal rendelkező klubhoz igazolhatok - nyilatkozta Meshack a szerződése aláírása után a klub honlapjának. - Az eddig itt töltött idő alatt már megismertem a várost és a csapattársaimat, akikkel nagyon jó közösséget alkotunk. Eddig a lelátóról szurkoltam a fiúknak a bajnokikon,

és a játékommal a célok eléréséhez segíteni a Zetét."

Meshack szerződése 2,5 évre, 2022 nyaráig szól.