Vágólapra másolva!
A korábban szebb napokat is megélt Deportivo La Coruna jelenleg a spanyol másodosztályban szerepel, ott is csak sereghajtó. A kék-fehér klub a 21. fordulóban egy 95. percben szerzett fejesgóllal győzte le a Tenerifét, így négy hónap után ünnepelhetett újra bajnoki győzelmet.

Az 1906-ban alapított, egyszeres La Liga-bajnok (1999-2000) Deportivo La Coruna megjárta már többször is a poklot, igazából 1992-től 2004-ig élte a fénykorát. A klub azonban ezen az időszakon kívül is meghatározó klubja a spanyol labdarúgásnak, így nem csoda, ha nem a mostanihoz hasonló szerepléshez vannak szokva a szurkolók.

A Depor ugyanis a 2019/20-as bajnoki szezont 3-2-s győzelemmel kezdte a Real Oviedo ellen augusztus 18-án, azóta viszont

több mint négy hónap telt el úgy, hogy a bajnokságban nem tudott nyerni a csapat. Egészen elképesztő, 19 mérkőzést vívott meg nyeretlenül a legendás spanyol együttes.

Újra nyerni tudott a Deportivo La Coruna Forrás: Deportivo/Twitter

A 21. fordulóban viszont megtört a jég, méghozzá drámai körülmények között. A 21. percben Christian Santos szerzett vezetést a Tenerife ellen, viszont a vendég csapat Suso büntetőjével egyenlített a 90. percben. Az utolsó pillanatokban, egészen pontosan

a 95. percben egy szögletet követően Peru Nolaskoain fejjel eredményes tudott lenni, így hosszú idő után nyert újra a Deportivo.

A játékosok nem is bírták magukban tartani az érzelmeket a sikert követően, a görög védő, Vassilios Lambropoulos példéul sírásban tört ki.