Vágólapra másolva!
Nem született gól a címvédő és éllovas FC Barcelona és a Real Madrid mérkőzésén, a spanyol labdarúgó-bajnokság 10. fordulójából elhalasztott és szerdán pótolt szuperrangadón. A madridi együttes csapatkapitánya, Sergio Ramos szerint ennek nem így kellett volna lennie, mivel két tizenegyest sem kapott meg a csapata az első félidőben. 

A világklasszis védő szerint Alejandro José Hernández Hernández játékvezető nem mindig állt a helyzet magaslatán, a csapatkapitány szerint két büntető is elmaradt.

„Visszanéztük a szünetben mindkét szituációt, és teljesen egyértelmű, hogy

mindkét eset tizenegyest ért. Sajnos semmit sem tehetünk.

A videobírót azért vezették be, hogy segítsen az ilyen helyzetekben, ezúttal nem volt vele szerencsénk" – mondta Varane letalpalásával és lerántásával kapcsolatban Ramos.

Sergio Ramos szerint két egyértelmű büntőt nem kaptak meg az első félidőben Forrás: AFP/Jose Jordan

A Real igazgatója, Emilio Butragueno sem ment el szó nélkül ez esetek mellett, amelyet a Real Madrid a honlapján is kiemelt.

„Mindenki tudja, hogy támogatjuk a VAR-t, de már megint megtörtént, ami korábban is probléma volt. Tudjuk, hogy

–mondta a korábbi kiváló csatár, aki hozzátette, nem tudja, milyen kommunikáció zajlott le a játékvezető és a videóbírós stáb között, de alighanem az történhetett, hogy a kintiek szerint nem volt érdemes rá egyik eset sem, hogy visszanézzék, pedig mindenki láthatja, mi történt.

Íme, a vitatott esetek:

Szavazzon!

Szerinted hibázott a játékvezető?