Társoldalunk:

Zubkov szabadrúgásgóljával nyert a Ferencváros - videó

2019.12.15. 19:54

Az NB I utolsó őszi meccsén a Diósgyőr a Ferencváros csapatát fogadta, a zöld-fehérek pedig minimális különbséggel 1-0-ra nyerni tudtak, így négypontos előnnyel, egy meccsel kevesebbet játszva várják a január végi folytatást.

A Fradi a Ludogorec elleni csütörtöki Európa-liga meccs után Miskolcon folytatta szereplését, a Diósgyőr elleni bajnoki várt Szergej Rebrov csapatára.

Rebrov több helyen is változtatott a csütörtöki kezdőn, ezúttal a Dibusz - Lovrencsics, Fimpong, Blazic, Civic - Haratin, Sigér - Isael, Skvarka, Zubkov - Szignyevics tizenegy kezdett.

A Fradi lendületesen kezdett, a 14. percben pedig meg is szerezte a vezetést, Zubkov szabadrúgását nem tudta védeni Danilovic.

Az első félidőben növelhette volna az előnyét a Ferencváros, de Haratin bombája a kapufát találta el.

A második félidőben próbálkoztak a csapatok, de nagyon nagy helyzetek egyik oldalon sem alakultak ki.

A hajrában Dibusz Dénest kellett ápolni, akinek felszakadt a fejbőre, miután összefejelt Rui Pedróval, de tudta folytatni a játékot. Dolga viszont már nem akadt, 1-0-ra nyert a Ferencváros.

Diósgyőri VTK-Ferencvárosi TC 0-1 (0-1)
Diósgyőr, 8311 néző, v.: Farkas
gólszerző: Zubkov (15.)
sárga lap: Iszlai (75.), illetve Isael (22.), Sigér (45.), Szihnyevics (82.), Blazic (84.), Civic (95.)

Diósgyőr: Danilovic - Sesztakov, Polgár, Brkovic, Tamás M. - Iszlai, Vági (Tabakovic, 71.) - Hasani, Rui Pedro, Korbély (Bacsa, 61.) - Ivanovszki (Prosser, 76.)

Ferencváros: Dibusz - Lovrencsics (Botka, 64.), Blazic, Frimpong, Civic - Sigér, Haratyin - Zubkov, Skvarka (Ihnatyenko, 77.), Isael (Nguen, 64.) - Szihnyevics