Ingyen jegyekkel töltené meg a stadionját a Premier League csapat

Horizontal
Newcastle United's English midfielder Jonjo Shelvey celebrates victory at the end of the English Premier League football match between Leicester City and Newcastle United at the King Power Stadium in Leicester, central England on April 7, 2018. (Photo by Geoff CADDICK / AFP) / RESTRICTED TO EDITORIAL USE. No use with unauthorized audio, video, data, fixture lists, club/league logos or 'live' services. Online in-match use limited to 75 images, no video emulation. No use in betting, games or single club/league/player publications. /
Vágólapra másolva!
A Premier League (PL) 16. fordulóját követően a 11. helyen áll a Newcastle United. A „Szarkák" vasárnap 2-1-re nyertek hazai pályán a Southampton ellen, azonban nem lehetett felhőtlen az öröm, mert 2010 óta nem voltak olyan kevesen a St. James' Parkban, mint hétvégén. 42 303-an látták a győzelmet az 52 000 fős stadionban, ezért a klub vezetősége ingyen jegyekkel töltené meg az üres székeket.

A Newcastle United menedzsmentje úgy döntött, hogy a hétvégi, rég nem látott hazai alacsony nézőszám emelése érdekében a bérleteseket ingyenes, fél szezonra szóló újabb bérlettel lepi meg. A 10 mérkőzésre szóló jegyeket az igénylések beérkezési sorrendjében adják ki, amíg nem sikerül megtölteni a lelátókat. Az első meccs, amit az ajándék tikettel meg lehet majd nézni, a december 28-ai, Everton elleni találkozó lesz.