Egyik legjobbja nélkül maradt az Ajax a keddi BL-mérkőzésre

Bajnokok Ligája, csoportkör, 4. forduló, kedd
Ajax's Dutch forward Quincy Promes (C) celebrates his part in the opening goal during the UEFA Champion's League Group H football match between Chelsea and Ajax at Stamford Bridge in London on November 5, 2019. (Photo by Adrian DENNIS / AFP)
Vágólapra másolva!
Kedden este 21.00-tól lép pályára a Bajnokok Ligája (BL) csoportkörének utolsó, hatodik fordulójában az Ajax. A holland együttes a Valenciát fogadja majd a H jelű kvartett rangadóján. Egy esetleges vereség és ezzel párhuzamosan egy Chelsea siker mellett a házigazdák kieshetnek az Európa-ligába. A rendkívül fontos találkozón sérülés miatt nem lesz ott Quincy Promes, az Ajax gólvágója.

December 1-én, még a Twente ellen 5-2-re megnyert bajnokin kellett lecserélni a 27 éves támadót, aki a hazai pontvadászatban eddig 15 mérkőzésen 10-szer volt eredményes és 3 gólpasszt is jegyzett. Promes a BL-ben is szárnyal, 5 csoportmeccsen 4 gólt lőtt, egyet pedig ő készített elő. A Valencia elleni találkozón azonban nem állhat csapata rendelkezésére, mert izomsérülése az együttes hivatalos tájékoztatása szerint még mindig nem jött rendbe.