Kíméletlen talpalás, két piros lap egy félidő alatt - videó

fbl Horizontal, Theo Valls, Nimes, Lyon
Nimes' French midfielder Theo Valls (C) reacts as he receives a red card from French referee Olivier Thual during the French Ligue 1 football match between Nimes and Lyon (OL) at the Costieres stadium in Nimes, southern France, on December 6, 2019 (Photo by Sylvain THOMAS / AFP)
Vágólapra másolva!
A francia élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Ligue 1) 17. fordulójának pénteki meccsén a Nimes együttese már az első félidőben kilenc emberre fogyatkozott a Lyon ellen. Az első piros lapra mindössze öt percet kellett várni, amikor a hazai csapat játékosa nagyon durván letalpalta az ellenfelét.

A Nimes-Lyon mérkőzés 5. percében a 23 éves francia védő, Theo Valls próbált labdát szerezni, de ehelyett a lyoni Maxence Caqueret combját találta el nagyon durván. A játékvezető nem is mérlegelt, azonnal kiállította a játékost.

És itt még nem volt vége a piros lapok sorának, a 40. percben Gaetan Paquiez, amiért megkapta a második sárga lapját, így ő is bőven idő előtt mehetett zuhanyozni. A Lyon pedig ki is használta a kettős emberelőnyt, és végül 4-0-ra tudott nyerni idegenben.