Nem született gól az Inter-AS Roma bajnoki rangadón - Videó

Horizontal
Inter Milan's Belgian forward Romelu Lukaku (L), Inter Milan's Argentinian forward Lautaro Martinez and Inter Milan's Spanish midfielder Borja Valero celebrate scoring during the UEFA Champions League football match SK Slavia Prague v Inter Milan in Prague, Czech Republic on November 27, 2019. (Photo by Michal CIZEK / AFP)
Vágólapra másolva!
Az olasz élvonal 15. fordulójának nyitó- és egyben egyik csúcsmérkőzésén a tabellát vezető Inter fogadta hazai pályán a dobogót megcélzó Rómát. Nem bírtak egymással a felek, a 90 perc alatt nem esett találat a meccsen, így pontosztozkodásra került sor a lefújást követően.

A forduló első összecsapásán rögtön a bajnokság éllovasa, az Inter lépett pályára az AS Roma ellen. A rangadó előtt a milánói együttes mindössze egy ponttal előzte meg a második helyezett Juventust, így a megszerzett egy pont azt jelenti, hogy a torinói csapat szombati, Lazio elleni összecsapásán egy esetleges győzelemmel átveheti az első helyet a tabellán. A vendég együttes a 0-0-s eredménnyel a negyedik pozícióba lépett előre.