A spanyolok a németek ellen készülnek az Európa-bajnokságra

Spain v Romania - UEFA Euro 2020 Qualifier UEFA Euro 2020 Qualifier Spain Romania Madrid FOOTBALL soccer national team Mikel Oyarzabal
Mikel Oyarzabal (Real Sociedad) of Spain celebrates after scoring his sides first goal during the UEFA Euro 2020 Qualifier between Spain and Romania on November 18, 2019 in Madrid, Spain. (Photo by Jose Breton/Pics Action/NurPhoto)
Vágólapra másolva!
A spanyol labdarúgó-válogatott a német csapatot fogadja tavasszal barátságos mérkőzésen az Európa-bajnoki felkészülés keretében.

A találkozóra az Atlético Madrid otthonában, a Wanda Metropolitano Stadionban kerül sor március 26-án. Joachim Löw együttese a spanyolországi összecsapás után, március 31-én az olaszokat fogadja Nürnbergben. A spanyolok március 31-én Amszterdamban lépnek pályára a hollandok ellen.
A jövő évi Eb, amelyet 12 ország egy-egy városában - köztük Budapesten - rendeznek, június 12-én kezdődik és július 12-éig tart. Sikeres pótselejtező esetén a magyar válogatott az F csoportba kerül a németek, franciák és a portugálok mellé. A spanyolok az E jelű négyesben a svédekkel, a lengyelekkel és a pótselejtező B divíziójának győztesével találkoznak.