Az Aston Villával sem bírt a Manchester Uinted

Manchester United
Manchester United's French striker Anthony Martial reacts as he is substituted during the English Premier League football match between Manchester United and Aston Villa at Old Trafford in Manchester, north west England, on December 1, 2019. (Photo by Oli SCARFF / AFP) / RESTRICTED TO EDITORIAL USE. No use with unauthorized audio, video, data, fixture lists, club/league logos or 'live' services. Online in-match use limited to 120 images. An additional 40 images may be used in extra time. No video emulation. Social media in-match use limited to 120 images. An additional 40 images may be used in extra time. No use in betting publications, games or single club/league/player publications. /
Vágólapra másolva!
Az angol labdarúgó-bajnokság 14. fordulójának vasárnap délutáni meccsén a Manchester United nem bírt az újonc Aston Villával, 2-2-t játszottak a csapatok az Old Traffordon. Sokáig úgy tűnt, megszakad a Premier League idei meglepetéscsapatának, a Leicester Citynek ötmeccses győzelmi sorozata, ám a 94. percben a csereként beállt Iheanacho megnyerte a meccset a Rókáknak.

A Leicester így saját közönsége előtt továbbra is veretlen, és egymás után a hatodik győzelmét gyűjtötte be a Premier League-ben. Ilyen hosszú eredményes sorozata 1963-ban volt legutóbb, akkor hét diadalt jelentett a klubrekord.

Az MU korán, már a 11. percben hátrányba került az Aston Villa ellen, Jack Grealish parádés gólt lőtt De Gea kapujába. Egy öngóllal azonban még a szünet előtt egyenlítettek a hazaiak, sőt Lindelöf találatával a 64. percben már náluk volt az előny. Sokáig nem örülhettek, Mings ugyanis szinte egyből egalizált, több találat pedig nem született, így Solskjaer csapata továbbra sem tud kimászni a gödörből.

Premier League, 14. forduló:
Leicester City-Everton 2-1 (0-1)
Manchester United-Aston Villa 2-2 (1-1)
Norwich-Arsenal 2-2 (2-1)
Wolverhampton Wanderers-Sheffield United 1-1 (0-1)
Southampton-Watford 2-1 (0-1)
Burnley-Crystal Palace 0-2 (0-1)
Chelsea-West Ham United 0-1 (0-0)
FC Liverpool-Brighton 2-1 (2-0)
Tottenham Hotspur-Bournemouth 3-2 (1-0)
Newcastle United-Manchester City 2-2 (1-1)