Nem várt vereségbe szaladt bele a Bayern München – Videó

Borussia Moenchengladbach vs. Bayer Leverkusen soccer FOOTBALL
Leverkusen's goal scorer Leon Bailey celebrates his 1-0 goal during the German DFB (German Football Association) Cup soccer match between Borussia Moenchengladbach and Bayer Leverkusen in Borussia-Park in Moenchengladbach, Germany, 20 December 2017. (EMBARGO CONDITIONS - ATTENTION: The DFB prohibits the utilisation and publication of sequential pictures on the internet and other online media during the match (including half-time). ATTENTION: BLOCKING PERIOD! The DFB permits the further utilisation and publication of the pictures for mobile services (especially MMS) and for DVB-H and DMB only after the end of the match.) Photo: Marius Becker/dpa
Vágólapra másolva!
A Bundesliga 13. fordulójában a német rekordbajnok fogadta a Bayer Leverkusen együttesét. A hazaiaknak mindenképpen kellett volna a három pont, mert korábban a Gulácsi Pétert is foglalkoztató Lipcse 3-2-re győzött a Paderborn ellen idegenben, így a tabella élén pontosan három ponttal előzték meg a bajorokat. Ehhez képest a vendég együttes szerezte meg a vezetést, majd Müller egyenlítőtalálata után egy perccel ismét a Leverkusen lőtt gólt, és nyerte meg végül a mérkőzést 2-1-re.

Mindent megtettek a müncheniek a sikerért, egyik támadást vezették a másik után, gyakorlatilag felborult a pálya. 74%-ban birtokolták a hazaiak a labdát, összesen 97 veszélyes akciót indítottak a Leverkusen ellen, mégsem sikerült nemhogy nyerni, de még egyenlíteni sem. Ezzel a meglepő vereséggel a Bayern München jelenleg a negyedik helyen áll a bajnokságban. A találkozó hőse a vendégek két gólig jutó játékosa, Leon Bailey volt.
Bundesliga, 13. forduló:
Bayern München - Bayer Lerekusen: 1-2
Gólszerzők: Müller 34' illetve Bailey 10' és 35'