Vágólapra másolva!
A Ferencváros az utolsó, a 96. percben kapott góllal 2-2-es döntetlent játszott csütörtökön a vendég Espanyollal a labdarúgó Európa-liga ötödik fordulójában, így csoportjában harmadik maradt a zárókör előtt, de még megmaradt az esélye a továbbjutásra.

A Ferencváros edzője, Szergej Rebrov annak ellenére is büszke a játékosira, hogy végül a győzelem nem jött össze.

Szergej Rebrov büszke a csapatra Fotó: Polyák Attila - Origo

„Nagyon büszke vagyok a játékosaimra, főleg a második félidőben nyújtott teljesítményük miatt.

Felvettük a versenyt egy La Ligában szereplő csapattal, és még van esélyünk a továbbjutásra. Meccs közben a saját találkozónkra koncentráltam, a végén tudtam meg a segítőmtől, hogy 1-1 lett a csoport másik találkozójának vége. Az lövi a büntetőt, aki a legnagyobb önbizalommal rendelkezik. Ha hasonlóan játszunk, akkor nem kel szégyenkezünk majd a Ludogorec ellen sem, bármi lesz az eredmény. 15 év után vagyunk újra itt, és

még van esélyünk a továbbjutásra az utolsó kör előtt is. Köszönöm a csapatnak!"

Isael volt az Espanyol meccs egyik főszereplője, ugyanis kihagyott egy büntetőt, de nem sokkal később ki is harcolt egyet, amelyet Skvarka értékesített.

„Úgy gondolom, hogy

Isael kihagyott egy büntetőt, de nagyon jól játszott Forrás:Koncz Márton - Origo

"Kihagytam a büntetőt, majd az utolsó percben sikerült értékesíti egy másikat, amellyel megszereztük a vezetést, viszont a végén sajnos egyenlíteni tudtak. Ha nem találok be, akkor nem tudom eléggé segíteni a csapatot, megint elvállaltam, nem sikerült. Meg kell nyernünk az utolsó mérkőzést Bulgáriában.

Megvan az esély a továbbjutásra, hinnünk kell magunkban."

Mivel a csoport másik találkozóján a Ludogorec 1-1-es döntetlent játszott a sereghajtó CSZKA Moszkva vendégeként, így a négyesben a magyar bajnok hátránya egy pont maradt a bolgárokkal szemben, azaz két hét múlva győznie kell Razgradban a 32 közé jutáshoz.