Vágólapra másolva!
A nyári átigazolási időszak leghosszabb szappanoperája a Neymar-ügy volt, ami a mai napig nem zárult le. A PSG brazil sztárja kerek perec kijelentette, hogy szeretne visszatérni Barcelonába, azonban a katalán klub nem volt hajlandó elég pénzt fizetni a túlárazott botrányhősért, akinek így maradnia kellett Párizsban. Neymar leigazolásához Lionel Messi ragaszkodott leginkább, a France Football keddi számából pedig kiderült, hogy az ötszörös aranylabdás mivel próbálta visszacsábítani a brazilt Barcelonába.

A francia sportlap közzétett egy szöveges üzenet, amit Messi küldött Neymarnak miután csapata háromgólos előnnyel utazott a liverpooli BL-elődöntő visszavágójára, de 4-0-s vereséget szenvedett, így nem jutott be a fináléba.

– idézi Messi Neymarnak szánt üzenetét a francia szaklap.

A Suárez, Messi, Neymar hármas a világ legfélelmetesebb csatársora volt Forrás: dpa Picture-Alliance/AFP/Marcus Brandt

A 32 éves Lionel Messi már többször elmondta, hogy Argentínában, a Newell's Old Boys csapatában szeretné befejezni a pályafutását. Ha ez igaz, akkor az ötszörös aranylabdás már csak másfél évig futballozik Barcelonában.

A Barcelona legutóbb 2015-ben játszott BL-döntőt, akkor 3-1-re legyőzte a fináléban a Juventus. A katalán klub azóta egyszer sem jutott be a döntőbe, ahogy a Paris Saint-Germain sem. Neymar 2017 nyarán azért igazolt Párizsba, hogy kilépjen Messi árnyékából, és a csúcsra vezesse a PSG-t. Ennek ellenére a francia csapat a legutóbbi három BL-szezonban már a legjobb 16 között búcsúzni kényszerült.