Vágólapra másolva!
Luis Cavani, a francia Paris Saint-Germainben szereplő Edinson Cavani édesapja úgy véli, fia soha nem fogja megnyerni a Bajnokok Ligáját a párizsi csapattal.

Minden futballista arról álmodik, hogy egy napon megnyeri a legrangosabb trófeát, a Bajnokok Ligáját. Ez alól az uruguayi Edinson Cavani sem kivétel, aki úgy érzi, az idei szezonban összejöhet a végső siker a párizsi csapatnak.

A 32 éves támadó az apja szórakoztatására beleírta az otthoni barbecue-asztalba, hogy a Paris Saint-Germain a 2019-es Bajnokok Ligája győztese.

„Majdnem felnevettem, amikor megláttam

– mondta Luis Cavani, aki a fia írása alá odavéste, hogy ha-ha-ha. – Nem hiszem, hogy észrevette volna, de egy nap majd le kell dörzsölnie a szöveget az asztalról."

Edinson Cavani a párizsi szurkolók legnagyobb kedvence Forrás: AFP/Franck Fife

Luis Cavani szerint a fiának kicsit realistábbnak kellene lennie a céljait illetően.

„Ő mindig azt mondja, hogy negatív ember vagyok.

– tette hozzá az uruguayi támadó édesapja.

Edinson Cavani 2013 júniusában a Napoli csapatától igazolt a PSG-hez. Azóta öt bajnoki címet, öt Ligakupát, négy Francia Kupát és két gólkirályi címet nyert, de még csak elérhető közelségbe sem került a BL-trófeához – csapata ugyanis a legutóbbi három szezonban is a legjobb 16 között búcsúzott a Bajnokok Ligájából.

A 32 éves támadó 288 meccsen 195 gólnál jár a Paris Saint-Germainben, amivel a klub történetének legeredményesebb játékosa.