Marco Rossi: Mindannyiunknak vállalni kell a felelősséget

ROSSI, Marco
Marco Rossi szövetségi kapitány (k) a Puskás Aréna avatóján játszott Magyarország - Uruguay barátságos labdarúgó-mérkőzésen
Vágólapra másolva!
A Wales ellen 2-0-ra elveszített Európa-bajnoki selejtező után adott nyilatkozatát ezúttal közösségi oldalán erősítette meg a magyar labdarúgó-válogatott olasz szövetségi kapitánya.

Marco Rossi a keddi találkozó lefújása után – melyen eldőlt, hogy egyenes ágon már nem, legfeljebb a Nemzetek Ligájából juthat ki Magyarország a részben hazai rendezésű 2020-as Európa-bajnokságra – már megpendítette, hogy amennyiben arra van igény, ő kész távozni a válogatott kispadjáról.

Most a közösségi oldalán tette közzé hasonló tartalmú bejegyzést, leszögezve, hogy soha nem lesz ő az akadálya, ha a Magyar Labdarúgó Szövetség mással képzeli el a folytatást.

Csányi Sándor, az MLSZ elnöke egyébként az Uruguay elleni stadionavató előtt jelentette ki, hogy mindenképpen Marco Rossival képzeli el a folytatást.

"Talán nem a legjobb vezetői magatartás, hogy egy ilyen döntő meccs előtt mondom, de én akkor is számítok Marco Rossi munkájára, és azt gondolom, hogy az elnökség is osztja a véleményemet, ha most nem jutnánk ki az Európa-bajnokságra" – nyilatkozott november 6-án a közmédiának az MLSZ elnöke.