Vágólapra másolva!
Marco Rossi úgy zárta a walesiek elleni 2-0-s vereség utáni nyilatkozatát, hogy ha kell, akár már most kész felállni a kispadról. A Magyar Labdarúgó Szövetségben azonban – Szabó Gergő sajtófőnök Sport24-nek adott nyilatkozata szerint – a kapitányváltás nincs a napirendi pontok között.

"Pontosan azt mondta Marco Rossi, hogy amennyiben akár a szövetség, akár más tud olyan embert a szövetségi kapitányi posztra, akivel úgy gondolja, hogy sikeresebb tudna lenni a magyar válogatott, akkor egy ilyen esetben - ahogy ezt a kapitány már korábban is többször elmondta - nem lesz ő az akadálya egy esetleges váltásnak. De ez inkább egy olyan válasz volt, hogy ha lenne ilyen igény, akkor rajta nem múlna a váltás.

– nyilatkozta Szabó Gergő, a válogatott sajtófőnöke a DIGI Sport híradójának.

Az MLSZ bízik Marco Rossiban, ő pedig hisz magában Fotó: Polyák Attila - Origo

Szabó Gergő a lehetséges pótselejtezős ellenfelekről is beszélt.

"Jelen állás szerint a sorsolás úgy néz ki, hogy Izland, Izrael, Skócia, illetve Bulgária lehet az a négy válogatott, amellyel összekerülhet a magyar nemzeti együttes,

Pont azért, hogy minél több rendező ország válogatottja ott legyen a 2020-as Európa-bajnokságon. Annyira sok most még a kérdőjel, hogy igazából valóban csak pénteken délben, a sorsoláson fog eldőlni, hogy ki lesz a magyar válogatott ellenfele" – szögezte le a sajtófőnök.