Real Madrid nem akar büntetni, Bale megúszhatja a balhét

Horizontal, Gareth Bale, Wales
Wales' forward Gareth Bale (C) and teammates react at the final whistle during the Group E Euro 2020 football qualification match between Wales and HUngary at Cardiff City Stadium in Cardiff, Wales on November 19, 2019. - Wales beat Hungary 2-0 to qualify. (Photo by Paul ELLIS / AFP)
Vágólapra másolva!
A Real Madrid walesi sztárja, Gareth Bale a magyarok elleni kedd esti siker után egy zászlóval ünnepelt, amin az állt: "Wales, golf, Madrid - Ebben a sorrendben". Az ünnepléshez használt zászló miatt a spanyolok felháborodtak, azonban úgy néz ki, a Real nem fogja megbüntetni a sztárjátékost.

A Marca információja szerint

hiába bosszantott fel sok embert Bale az ünneplésével a Real Madridnál, a klub ennek ellenére nem fogja megbüntetni.

A lap úgy tudja, hogy a jövőben fontos szerepet szánnak a walesi focistának, és nem tervezik, hogy megválnak tőle a téli átigazolási időszakban.

Bale azzal bosszantotta fel a madridi szurkolókat, hogy a walesi drukkerek által neki címzett rigmus („Wales, golf, Madrid – Ebben a sorrendben!) alapján készített zászlóval ünnepelt a magyarok elleni Eb-selejtezőt követően, amellyel a válogatott kijutott az Eb-re.

A Marca szerint a Real Madrid vezetőedzője, Zinadine Zidane számolni fog vele a jövőben,

mivel nem konfliktusokat, hanem egységes csapatot szeretne látni. A klubnál pedig úgy vélik, ebbe beletartozik Bale is, aki visszanyerte a régi formáját, így sokat segíthet még a spanyol együttesnek. A lap megemlíti, hogy bár az elmúlt időszakban a két fél között hiányzott az igazi párbeszéd, ez is javulni látszik.