Autóval üldözték, emberrablással fenyegették a Fiorentina játékosát

Horizontal
Fiorentina's Serbian defender Aleksa Terzic (C) vies for the ball with Benfica's Portuguese midfielder Florentino Luis (L) during their 2019 International Champions Cup football match between ACF Fiorentina and Benfica at Red Bull Arena in Harrison, New Jersey on July 24, 2019. (Photo by Johannes EISELE / AFP)
Vágólapra másolva!
Megtámadták szerda reggel Szerbiában az U21-es válogatott és a Fiorentina játékosát, Aleksza Terzicset, aki végül orrtöréssel és néhány zúzódással megúszta az esetet.

A húszéves focista kedd este Nisben lépett pályára a szerbek U21-es csapatában az oroszok elleni utánpótlás Eb-selejtezőn (0-2), szerda reggel pedig autóval tartott Belgrádba, hogy visszatérjen klubcsapatához.

Az autópályán arra lett figyelmes, hogy egy fekete Audi A6-os követi, ezért gyorsított, de az üldözők ígyis utolérték, majd mellé hajtottak, és felszólították, hogy tekerje le az ablakot és álljon meg, valamint adjon nekik 5000 eurót. Terzics ennek nem tett eleget és vezetett tovább, ezért a támadók nekimentek az autójának.

Ekkor megállt, a két férfi pedig odalépett hozzá, és megfenyegették, hogy ha nem ad 5000 eurót, akkor elrabolják.

Mivel a hátvéd nem adott nekik pénzt, kirángatták a kocsijából és megverték, a játékosnak pedig eltört az orra, valamint zúzódásokat szenvedett a karján és a fején - írja az informer.rs.
Később elfogták Belgrádban a támadókat.