Vágólapra másolva!
Marco Rossi rendkívül csalódottan értékelt a lefújás után az M4 Sportnak, és természetesen a csapat játékosa, Baráth Botond sem titkolta szomorúságát.

- kezdte értékelését a magyar szövetségi kapitány. "Az első félidőben sokkal jobbak voltunk, egy esélye volt a házigazdáknak egy nagy védelmi hibát követően, de azt ki is használták. Ezt követően volt egy nagy helyzetünk, amit be kellett volna rúgnunk,

ilyen ziccert nem lehet elhibázni, ha valóra akarjuk váltani az álmainkat, és ki szeretnénk jutni az Eb-re.

Rengeteg volt a ki nem kényszerített hiba a részünkről, és sajnos sok játékosunk is alulteljesített a saját tudásához képest. El kell ismerni, Wales ezen a napon sokkal jobb volt nálunk, megérdemelten nyert, és jutott ki a kontinenstoránra. De ez nem csoda, az ellenfélnél olyan labdarúgók szerepeltek, akik a Real Madridban, a Manchester Unitedben, vagy a Juventusban futballoznak, velük sajnos nem tudtuk felvenni a versenyt. El kell fogadni, Magyarországon képességbeli hiányosságokkal küszködnek a játékosok, ezeken mindenképpen változtani kell.

Nem feltételnül velem, ha azt akarják, már ma este félreállok.

Természetesen nem ezt szeretném, segíteni akarok, és megoldani a problémákat."

Marco Rossi, a magyar labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya a Wales - Magyarország labdarúgó Európa-bajnoki selejtezőmérkőzésen Forrás: MTI/Kovács Tamás

"Úgy éreztem, hogy az első félidőben megvoltak a helyzeteink, de nem tudtunk élni velük, ők viszont tudtak a sajátjaikkal - mondta a lefújás után Baráth Botond, a válogatott középső védője az M4 Sportnak. "A második félidő elején rögtön kaptunk egy újabb gólt, és onnan már nem tudtunk egy fokozattal feljebb kapcsolni. A hiányzó emberek nyilván számítottak, de nem ezen múlott. Most van majdnem fél év felkészülési időnk a Nemzetek Ligája két mérkőzésére.