Még kaphatóak jegyek az U21-es fociválogatott meccsére a Puskás Arénába

Budapest, 2019. november 14. A Kiemelt Kormányzati Beruházások Központja Nonprofit Zrt. (KKBK) által közzétett fotón a Puskás Aréna 2019. szeptember 6-án. Az új létesítmény, amely a futballmérkőzések mellett többek között koncertek, világkongresszusok rendezésével a turizmust is növeli majd, a korábbi Népstadion helyén épült fel két és fél év alatt, részben hasznosítva annak elemeit. A Puskás Arénát a Magyarország-Uruguay barátságos mérkőzéssel avatják fel november 15-én. MTI/KKBK
Vágólapra másolva!
Egészen az első félidő végéig kaphatóak még a jegyek a hétfőn (ma) 19 órakor kezdődő Magyarország-Ausztria U21-es labdarúgó felkészülési mérkőzésre, amelyet a pénteken átadott Puskás Arénában rendeznek meg.

Az MLSZ honlapjának beszámolója szerint a találkozóra eddig 12 ezer belépőt adtak el. A meccsjegy.mlsz.hu oldalon, valamint az Interticket hálózatában továbbra is lehet vásárolni, de a helyszínen nem lesz jegyértékesítés.

Még kaphatóak a jegyek az U21-es válogatott hétfői mérkőzésére a Puskás Arénába Forrás: MTI/Kiemelt Kormányzati Beruházások Központja Nonprofit Zrt.

A stadion kapuit 17 órakor nyitják, a belépés a Dózsa György úti 6-os és a Stefánia úti 10-es bejáraton keresztül, csak a keleti oldalon található A és F kapucsoportok használatával lehetséges. Az Istvánmezei úton nem lehet megközelíteni a stadiont.

A mérkőzés előtt nem lesznek lezárások, ugyanakkor az MLSZ ezúttal is arra kéri a szurkolókat, hogy aki teheti, közösségi közlekedéssel érkezzen.