Hét éve lőtte legszebb gólját Zlatan Ibrahimovic

156388225 Horizontal FOOTBALL BUST SAUTANT DE JOIE STRIPPED TO THE WAIST FRIENDLY MATCH
Sweden's captain Zlatan Ibrahimovic clebrates scoring the 4-2 goal during the FIFA World Cup 2014 friendly match England vs Sweden in Stockholm, Sweden on November 14, 2012. AFP PHOTO / SCANPIX SWEDEN / FREDRIK SANDBERG SWEDEN OUT (Photo by FREDRIK SANDBERG / SCANPIX SWEDEN / AFP)
Vágólapra másolva!
Zlatan Ibrahimovic 2012 november 14-én négy fantasztikus gólt szerzett az Anglia elleni felkészülési meccsen. A svéd válogatott 4-2-re nyert, az akkor a PSG-ben szereplő Ibra fantasztikus teljesítményt nyújtott, ráadásul a meccs stadionavató is volt Stockholmban.

Ibrahimovic első gólja után az angolok még fordítottak, majd a svéd csatár egyenlített, majd egy szabadrúgás után újra megszerezte a vezetést az északi csapatnak.

A slusszpoén volt Ibra negyedik gólja, amikor a Joe Hart által röviden kifejelt labdát ollózva rúgta az angol kapuba. Ibrahimovic később ezért a találatért Puskás-díjat is kapott.

Nem Joe Hart napja volt ez 2012-ben, a meccs teljes összefoglalóját is érdemes felidézni:

Ibrahimovic egyébként éppen szerdán jelentette be, hogy elhagyja a Los Angeles Galaxy csapatát. A svéd csatár minden bizonnyal visszatér Európába, könnyen lehet, hogy újra a Milan játékosa lesz.