Vágólapra másolva!
Francia sajtóhírek szerint a Real Madrid kész lenne 400 millió eurót fizetni a Paris Saint-Germainnek a klub legkapósabb sztárjáért, Kylian Mbappéért.

A Calciomercato című, átigazolásokkal foglalkozó olasz portál a franci Le Parisienre hivatkozik a cikkében, amelyben azt írják, hogy a Real Madrid kész lenne a fentebb említett csillagászati összeget kifizetni a világbajnok francia támadóért, akiknek 2022-ben jár le a szerződése Párizsban.

A Real Madrid már az AS Monacótól is szerette volna megszerezni a 20 éves támadót, aki azonban a 2017-18-as kölcsönidőszak után 135 millió euróért végleg a francia fővárosba került.

Kylian Mbappe készen áll az újabb klubváltásra Forrás: Anadolu Agency/2019 Anadolu Agency/Onur Coban

A Real érdeklődése azonban fennmaradt, és Zinedine Zidane visszatérésével csak tovább erősödött: a spanyol csapat francia vezetőedzője többször is nyilvánvalóvá tette, hogy meg akarják szerezni Mbappét, sőt Zidane azt is hangoztatta, hogy a fiatal játékos minden vágya, hogy a madridiak játékosa legyen.

Mindeközben a Marca című spanyol lap már azt is tudni véli, hogy amennyiben a Real megszerzi Mbappét, úgy a francia sztárcsapat a Barcelonába a vártnál jóval nehezebben beilleszkedő Antoine Griezmann megszerzésével töltené be a támadósorban keletkező űrt.

Az átigazolási rekordot jelenleg a brazil Neymar tartja, aki 2017-ben 222 millió euróért igazolt Barcelonából a Paris Saint-Germainbe.