Vágólapra másolva!
Nem bünteti meg a Juventus Cristiano Ronaldót, de szeretné a klub, ha a portugál sztár bocsánatot kérne csapattársaitól.

A balhé még az AC Milan elleni vasárnap esti mérkőzésen pattant ki, amikor Maurizio Sarri az 55. percben lecserélte Ronaldót, aki ezen annyira megsértődött, hogy le sem ült a kispadra, hanem bement az öltözőbe, onnan pedig haza, miközben még javában tartott a meccs. Valószínűleg az sem javított a kedvén, hogy a helyére behozott Paulo Dybala szerezte a győztes gólt a hajrában.

A Marca és a La Gazzetta dello Sport információi szerint a klub alelnöke, Pavel Nedved még a találkozó estéjén felhívta Ronaldo ügynökét, Jorge Mendest, hogy megvitassák a helyzetet.

A csere pillanata Forrás: AFP/Marco Bertorello

A klub nem fogja megbüntetni CR-t, viszont felszólította, hogy kérjen elnézést csapattársaitól a tiszteletlen magatartás miatt.

Nedved és a Juve sportigazgatója, Fabio Paratici a közeljövőben találkozik majd a klasszissal, hogy meggyőzzék arról, hogy ez a fajta viselkedés nem segít a klubnak, és hogy kérjen bocsánatot a többiektől, akik azóta is várják a gesztust.